Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ministrul Agriculturii, despre informatiile privind ajutorul de stat pe care l-ar acorda pentru firma fiicei sale: `Inginerul Daea nu le comenteaza asemenea ineptii` (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Agriculturii, despre informatiile privind ajutorul de stat pe care l-ar acorda pentru firma fiicei sale: `Inginerul Daea nu le comenteaza asemenea ineptii` (VIDEO)

Ministrul Daea ar vrea sa directioneze 93 de milioane de lei spre un ajutor de stat acordat firmelor din domeniul in care are afaceri fiica sa, noteaza AgroIntel. ro. Banii ar urma sa ajunga la Casa de Comert. continuă pe B1

SUA neaga informatiile privind arestarea unor agenti CIA in Iran

Secretarul de Stat american Mike Pompeo a negat luni faptul ca mai multi agenti ai CIA au fost retinuti in Iran, conform Reuters.

BURSELE DIN LUME Investitorii internationali, atenti la informatiile privind dobanda Fed

Bursele din Europa au crescut vineri, investitorii fiind atenti la informatiile legate de decizia pe care o va lua Federal Reserve Fed) din SUA in privinta dobanzii cheie, luna aceasta.

Natixis dezminte informatiile privind vanzarea participatiei detinute la Coface

Banca franceza Natixis a anuntat luni ca nu este in negocieri privind o posibila oferta de preluare pentru subsidiara sa Coface, in care detine o participatie de aproximativ 41,7%, transmite Reuters.

Ministrul Muncii, despre noua lege a adoptiilor: Vrem sa usuram procedurile si sa stimulam adoptia interna (VIDEO)

Ministrul Muncii, Marius Budai, a vorbit, luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre noua lege a adoptiilor, in contextul cazului Sorinei, fetita care a fost luata cu forta din casa asistentilor.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )